Nieuw normaal met coaching

door | jun 23, 2023

Hoe fijn is het als je ergens terecht kunt voor begeleiding in het ouderschap. Bij onze kinderopvang is dat heel normaal.
Wij vinden dat het tijd is voor een nieuw normaal in de kinderopvang. Wil je ons daarbij helpen

bakkie doen

Door de jaren heen hebben wij een heel eigen blik en methode op kinderopvang en coaching ontwikkeld. 
Behalve de dagelijkse opvang en verzorging ondersteunen we ouders in hun ouderschap en bij de ontwikkeling van hun kind(eren). 
Dat doen we door het gedrag van het kind verstaanbaar te maken. Door het aanbieden van duidelijke handvatten geven we ouders op maat een begrijpsaanwijzing van het kind zodat ze snappen wat het kind op dat moment nodig heeft. Dat kan gaan over alles wat komt kijken bij de ontwikkelingen van het kind, het ouderschap en ook de opvoeding. Dat doen we laagdrempelig en op maat voor iedereen.
 
We zoeken naar mensen die dit nieuwe normaal samen met ons mogelijk willen maken, hun eigen ervaringen en inzichten willen toevoegen. Door zelf de regie in handen te nemen en daarmee bij te dragen aan het nieuwe normaal voor onze kinderen. 
 
Stuur ons een bericht als je interesse hebt of meer wilt weten over wat we doen.