De ouders aan het woord

Fietsen op de boerderij

Onze zoon is al ruim 2,5 jaar bij Mirella en haar team erg op zijn plek. Elke dag gaat hij met zin naar BJZB en er is veel aandacht voor zijn ontwikkeling en groei. Hij mag echt helemaal zichzelf zijn daar. Destijds waren wij als kersverse ouders vooral op zoek naar flexibiliteit en een veilige stabiele opvang. Maar al gauw bleek dat naast deze dingen, BJZB nog veel meer biedt. Mirella helpt ons met de onzekerheden die het ouderschap met zich meebrengt en geeft ons adviezen hoe om te gaan met fases en gedrag. Vooral hoe we het zelf anders kunnen aanpakken en het prettig blijft voor iedereen. Iets waar we soms actief om vragen en soms ook ongemerkt in gecoacht worden. Altijd met respect en ruimte voor ons als ouders waardoor het nooit voelt als kritiek. De betrokkenheid en liefde voor het vak en naar de kinderen straalt er na de jaren nog elke dag vanaf. De recente overgang van gastouder naar kinderopvang brengt natuurlijk verandering met zich mee. Dit is voor onze zoon heel erg goed verlopen. Mirella nam de kinderen stap voor stap mee naar de nieuwe situatie en de nieuwe locatie op de boerderij is ronduit geweldig. De zorgvuldigheid en gedrevenheid in hoe Mirella en Paul van BJZB dit hebben aangepakt geeft ons vertrouwen in een goede toekomst en we gunnen ieder kind een plekje zoals onze zoon heeft. We zullen als hij 4 wordt met pijn in ons hart afscheid nemen van BJZB en de Hondspol.

BJZB is een heel fijne kleinschalige kinderopvang. Mirella is een warme persoonlijkheid, verzorgend en creatief, die met veel aandacht inspeelde op de ontwikkeling van onze dochter en ons als ouders daarin ook coachte. 

review
Opvang tijdens Corona

We zijn erg blij met de opvang voor onze zoon. Mirella sprong bij als noodopvang in de eerste lockdown en onze zoon voelde zich al snel helemaal bij haar op zijn gemak. Hij had het er zo fijn dat we ook daarna gebruik zijn blijven maken van de opvang. Mirella maakt op een mooie, aandachtsvolle en laagdrempelige manier contact met kinderen. En ze onderscheidt zich als gastouder ook in alle kleine dingen die zij doet, zoals koekjes bakken, thema-weken (met bijpassende knutsels), het meedenken in welke activiteiten de ontwikkeling van het kind ondersteunen en het boekje dat ze iedere week schrijft en meegeeft met het verslagje van de dag.

Mirella biedt een super fijne kinderopvang. Veel persoonlijke aandacht voor alle kinderen door de kleine groep. Na iedere dag stond er wat in het boekje hoe zijn dag was gegaan, daarnaast is er ook altijd tijd voor een praatje hoe de dag verlopen is. Onze zoon had wat specifieke aandacht nodig vanwege zijn epilepsie. Dit was nooit een probleem en hier werd heel fijn mee omgegaan. Daarnaast was het altijd fijn dat na een dag opvang onze zoon al avond gegeten had waardoor we ons daar thuis niet meer druk over hoefden te maken. Verder zijn de geheime missies rond verjaardagen of andere feestdagen altijd heel leuk, waarbij de kinderen zelf een cadeautje in elkaar knutselen.

Baby met knuffel
Over eten

Mirella en Paul zijn super in hun werk! Onze dochters hebben het altijd naar hun zin, eten/slapen goed en komen altijd blij weer thuis. Blij met de overstap!

Mirella denkt in mogelijkheden en niet in de problemen. Haar aanpak paste erg goed bij het gedrag van mijn kind met ADHD. Hij heeft zo’n fijne ervaring bij BJZB gehad.

Met fiets