Voorstellen oudercommissie

Suzanne

Suzanne aan het woord:

Mijn naam is Suzanne Veldhuis, ik ben 33 jaar en getrouwd met Luuk. Samen hebben wij twee zoons die met veel plezier twee keer per week naar BJZB gaan. Sam gaat nog maar heel even, want hij wordt op 22 maart alweer 4. Tijn is 1,5 jaar en voelt zich ook helemaal thuis bij BJZB.

Wij hebben in oktober 2021 met Sam de overstap gemaakt naar Mirella als gastouder. Wij hadden daarvoor een slechte ervaring bij een kinderopvang in Driebergen, maar voelden ons bij Mirella meteen thuis. Dankzij haar hebben wij ons vertrouwen terug en zijn wij ook zonder te twijfelen meegegaan in de overgang naar de BJZB Kinderopvang. Wij laten Sam en Tijn met alle vertrouwen bij Mirella, Marjon en Daphne achter.

Na mijn studie geschiedenis aan de Universiteit Utrecht ben ik een aantal jaar docent geschiedenis geweest. Maar sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Medilex Onderwijs als congres-/onderwijsontwikkelaar. In dit werk ontwikkel ik congressen, cursussen en opleidingen voor docenten, leerkrachten, leerlingbegeleiders en alle andere mensen werkzaam in het onderwijs. Ik denk dat mijn kennis over en ervaring in het onderwijs een bijdrage kan leveren binnen de oudercommissie.

Naast mijn gezin en mijn werk, probeer ik twee keer in de week te sporten, geniet ik van lezen, schilderen, wandelen in het bos en puzzelen.

Jeroen aan het woord:

Ik ben Jeroen Aalbertsen, 29 jaar oud en gelukkig getrouwd met Ilonka. Samen zijn we de trotse ouders van een levendige jongen, Ayden, die twee keer per week vol vreugde de avonturen bij BJZB beleeft.

Ons pad naar BJZB begon eigenlijk bij toeval afgelopen zomer. Tijdens het fietsen zijn Ayden en mijn moeder, Mirella tegen gekomen bij de boerderij, Mirella en Paul waren daar druk aan het klussen en raakte aan de praat. Mijn moeder gaat op de maandagen vaak met Ayden op de fiets naar de boerderij verderop om daar zuivel te halen. Op deze manier zijn wij bij BJZB terecht gekomen.

Hoewel we momenteel nog in Ede wonen, staan we op het punt om komende zomer naar Langbroek te verhuizen, wat ons beiden dichter bij ons werk brengt.

Mijn professionele reis heeft me langs verschillende studies en werkplekken geleid, maar uiteindelijk ben ik beland op de juiste bestemming. Als mede-eigenaar van Bakkerij Aalbertsen, ons familiebedrijf, werk ik zij aan zij met mijn ouders en broertje. Mijn taken omvatten voornamelijk de financiële administratie, personeelszaken en andere zaken die achter de schermen geregeld moeten worden. Ik hoop dat mijn opgebouwde kennis en ervaring een bijdrage kunnen leveren in de oudercommissie.

Naast mijn toewijding aan mijn gezin en werk, vervul ik met plezier de rol van secretaris bij de ondernemersvereniging in Doorn. In mijn vrije tijd geniet ik van een goed boek, een boeiende film of een ontspannen dagje uit met ons dierentuinabonnement.

Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de oudercommissie en samen met jullie te werken aan een nog betere ervaring voor onze kinderen bij BJZB!

Jeroen