Het BJZB team

Op dit moment bestaat het team uit 3 medewerkers die met veel ervaring en visie op de kinderopvang de ontwikkeling van de kinderen ondersteunen.

Mirella aan het woord:

Hoi,

Leuk dat je meer wilt weten. Mijn naam is Mirella en ben getrouwd met Paul. Samen zijn wij de initiatiefnemers van BJZB.

In 1996 ben ik gaan werken binnen de kinderopvang als pedagogisch medewerkster op verticale en horizontale groepen.

Het gedrag van kinderen heb ik altijd interessant gevonden. Voor mij is gedrag een waardevol gegeven, en een logisch gevolg. Tijdens mijn zoektocht naar meer kennis over het gedrag kwam coaching op mijn pad. Na de coaching heb ik andere trainingen gedaan om meer verdieping te krijgen.

Deze kennis zag ik als een positieve aanvulling om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en om ouders te ondersteunen in hun ouderschap.

Door het kind in zijn geheel te zien, kijk ik niet alleen naar zijn ontwikkeling. Ik maak een vertaalslag wat het kind met zijn gedrag laat zien. Voor mij is dat het gedrag verstaanbaar maken. Door deze verduidelijking ontstaat begrip waardoor een gewenste omgang met elkaar ontstaat.  Hoe mooi is het om jezelf te zijn in de dingen die je doet en daarin begrepen te worden.

Mirella

‘Ieder stap in de ontwikkeling is een ervaring en een beleving om te groeien in wie je bent.’ – Mirella