Op zoek naar kinderopvang?

Zijn jullie die bewuste ouders die meer dan alleen kinderopvang voor hun kind zoeken? Dan zijn jullie bij BJZB op het juiste adres. Het is de plek waar jullie kind met plezier komt spelen en waar jullie als gezin terecht kunnen voor goede begeleiding en zorg.

BJZB

BJZB is een kleinschalige, huiselijke kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een speeldag begint vanaf 7.30 uur tot 18.00 uur. De kinderen komen minimaal twee dagen per week.

Onze overtuiging is dat echte kleinschaligheid ten goede komt van zowel de aandacht voor het kind, als ook voor de werkdruk van onze medewerkers. Daarom is de omvang van de groep maximaal 10 kinderen. Hierbij kijken we naar de samenstelling van de groep. Zo krijgt jullie kind de aandacht die hij nodig heeft. Dus geen grote groepen, wel genoeg andere kinderen om plezier mee te hebben.

We creëren een huiselijke, vertrouwde omgeving, waarbij ‘Bij Je Zelf Blijven’ (BJZB) vanzelfsprekend is. Vanuit die gedachten begeleiden we jullie kind. Al spelend zal hij onderzoeken en ontdekken wie hij is en wat hij al kan en nog verder kan ontwikkelen. Jullie kind zal dit ervaren als ‘gewoon’ spelen. En dat is het ook.

Het kind in zijn geheel zien

Door jullie kind in zijn geheel te zien, kijken we niet alleen naar zijn ontwikkeling. We nemen verder dan dat waar. Wat laat jullie kind zien met zijn gedrag? Wat zijn de onderliggende behoeftes van hem op dat moment? Waarbij heeft hij begeleiding nodig? Gezien worden in wie hij is, zorgt voor erkenning. Dit kan alleen als het kind en de ouders zich veilig voelen en daarbij de ruimte krijgen om zichzelf te zijn.

Door het geven van handvatten op maat krijgen de ouders inzichtelijk wat het kind op dat moment nodig heeft.

Dit creëert een gewenste omgang met elkaar. En door deze begripvolle omgang krijgt jullie kind meer ruimte om bij zichzelf te kunnen blijven. Er ontstaat meer zelfvertrouwen om verder te ontwikkelen, om op te groeien in wie hij is.

Geen gedoe geeft rust in het gezin

Alles binnen het gezin in goede banen leiden valt niet altijd mee. Er komt van alles op jullie af wat te maken heeft met het gezin, de huishouding, de kinderopvang en de opvoeding van jullie kind(eren).

Bij BJZB geen gedoe, want we nemen graag een aantal zorgen uit handen met praktische services. We zijn ervan overtuigd dat als er geen gedoe is, iedereen binnen het gezin meer rust heeft.

Praktische services

Alle verzorgingsproducten, luiers, flessenvoeding, tussendoortjes, lunch en warme maaltijd zijn in het dagtarief inbegrepen. De kinderen eten gezamenlijk een gezonde, warme maaltijd. Op die manier is er bij thuiskomst geen gedoe met op tijd koken, en meer tijd voor elkaar.

Is BJZB wat jullie zoeken? Willen jullie een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking maken? Neem dan contact op met ons.