Vacature

door | jun 13, 2023

Steeds meer bijzondere mensen, is dat nog wel bijzonder? Of is het tijd voor een nieuw normaal. Wil jij ons helpen bij het nieuwe normaal in de kinderopvang?
 
Meest belangrijke in wat wij anders doen is door echt kleinschalig te blijven. Bij ons betekent dat 1 groep met maximaal 10 kinderen tussen 0 en 4 jaar onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers. Uit onze ervaring blijkt dat iedereen dan rust en ruimte krijgt waardoor er veel meer aandacht voor elkaar is.

Vrolijk kind

We zoeken naar mensen die dit nieuwe normaal samen met ons mogelijk willen maken, hun eigen ervaringen en inzichten willen toevoegen. Door zelf de regie in handen te nemen en daarmee bij te dragen aan het nieuwe normaal voor onze kinderen. 
 
Stuur ons een bericht als je interesse hebt of meer wilt weten over wat we doen. Of wil je ons sneller vrijblijvend ontmoeten? Dat kan, kom dan naar onze kijkdag op zaterdag 17 juni tussen 10.00 en 12.00 uur op het adres Gooyer Wetering 24 in Driebergen-Rijsenburg. 
 
We kijken er naar uit om je te ontmoeten.
 
Fijne dag gewenst en tot snel!