Services

Geen gedoe geeft rust door de praktische services

Alles binnen het gezin in goede banen leiden valt niet altijd mee. Er komt van alles op jullie af wat te maken heeft met de huishouding, het gezin, de kinderopvang en de opvoeding van jullie kinderen.

Bij BJZB geen gedoe, want we nemen die zorgen graag uit handen met een aantal hele praktische services om het allemaal veel makkelijker voor jullie te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat als er geen gedoe is, iedereen binnen het gezin meer rust heeft.

Maaltijdservice

Kinderen die spelen dat ze aan tafel zitten om te eten. Bij de BJZB is er een maaltijdservice, waardoor thuis geen gedoe is en meer tijd is voor elkaar.

Alle verzorgingsproducten, tussendoortjes, lunch en warme maaltijd zijn inbegrepen.

De kinderen eten gezamenlijk een gezonde, warme maaltijd om 17.00 uur. Op die manier is er bij thuiskomst geen gedoe met op tijd koken, en meer tijd voor elkaar.

Vervoersservice

Lukt het niet om zelf jullie kind naar de BJZB te brengen? Of om weer op te halen? Bij ons geen gedoe! Met de vervoersservice is dat zo geregeld.

Logeerservice

Kinderen met een pyjama aan. Door de BJZB logeerservice kunnen kinderen logeren wanneer ouders een avond niet thuis zijn.

Zijn jullie een avond niet thuis en lukt het niet om goede avondopvang voor jullie kind te regelen? BJZB heeft een logeerservice. In overleg kan jullie kind blijven logeren.

Kappersservice

Peuters die kappertje spelen. Om de 8 weken komt de kapster langs.

Om de acht weken komt de kapster. Hierdoor kan jullie kind in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster geknipt worden. De kappersservice is uiteraard een optionele service.

Heb jullie idee├źn over een nieuwe- of een bestaande service? We horen het graag!