Geen gedoe geeft rust

Alles binnen het gezin in goede banen leiden valt niet altijd mee. Er komt van alles op je af wat te maken heeft met de huishouding, het gezin, de opvang en de opvoeding van je kinderen.

Bij BJZB geen gedoe want we nemen die zorgen graag uit handen met een aantal hele praktische services die het allemaal veel makkelijker voor je maken. Wij zijn ervan overtuigd dat als er geen gedoe is, iedereen meer rust heeft.


Maaltijdservice

All inclusieve: gedurende de opvang zijn alle verzorgingsproducten, voeding en tussendoortjes inbegrepen. De kinderen eten om 17.00 uur gezamenlijk een gezonde warme maaltijd. Op die manier is er bij thuiskomst geen gedoe met koken omdat de kinderen al gegeten hebben.


Vervoersservice

Lukt het niet om zelf je kind naar de BJZB te brengen? Bij ons geen gedoe! Met de vervoersservice is dat zo geregeld.


Logeerservice

BJZB Kinderopvang Coaching Logeerservice 
Logeren bij BJZB

Logeerservice: zijn jullie een avond niet thuis en lukt het niet om een goede avondopvang voor je kind te regelen? In overleg kan je kind bij de BJZB logeren.


Kappersservice

Om de 8 weken komt de kapper. Hierdoor kunnen kinderen in een vertrouwde omgeving door steeds dezelfde kapster geknipt worden. Dit is uiteraard wel een optionele service.


Als BJZB ouder kan je gebruik maken van de bovenstaande services. Klik hier om op de login pagina te komen.

Heb je idee├źn over een nieuwe- of een bestaande service? We horen het graag!