De ouders aan het woord

Verrekijker

We zijn erg blij met de opvang voor onze zoon. Mirella sprong bij als noodopvang in de eerste lockdown en onze zoon voelde zich al snel helemaal bij haar op zijn gemak. Hij had het er zo fijn dat we ook daarna gebruik zijn blijven maken van de opvang. Mirella maakt op een mooie, aandachtsvolle en laagdrempelige manier contact met kinderen. En ze onderscheidt zich als gastouder ook in alle kleine dingen die zij doet, zoals koekjes bakken, thema-weken (met bijpassende knutsels), het meedenken in welke activiteiten de ontwikkeling van het kind ondersteunen en het boekje dat ze iedere week schrijft en meegeeft met het verslagje van de dag.


Knuffel

Mirella is een super fijne gastouder. Veel persoonlijke aandacht voor alle kinderen door de kleine groep. Na iedere dag stond er wat in het boekje hoe zijn dag was gegaan, daarnaast is er ook altijd tijd voor een praatje hoe de dag verlopen is. Onze zoon had wat specifieke aandacht nodig vanwege zijn epilepsie. Dit was nooit een probleem en hier werd heel fijn mee omgegaan. Daarnaast was het altijd fijn dat na een dag opvang onze zoon al avond gegeten had waardoor we ons daar thuis niet meer druk over hoefden te maken. Verder zijn de geheime missies rond verjaardagen of andere feestdagen altijd heel leuk, waarbij de kinderen zelf een cadeautje in elkaar knutselen.


Soep van de dag

Mirella en Paul zijn super in hun werk! Onze dochters hebben het altijd naar hun zin, eten/slapen goed en komen altijd blij weer thuis. Blij met de overstap van kinderdagverblijf naar gastouder!


fiets BJZB

Mirella denkt in mogelijkheden en niet in de problemen. Haar aanpak paste erg goed bij het gedrag van mijn kind met ADHD. Hij heeft zo’n fijne ervaring bij BJZB gehad.