Wie zijn we?

We zijn de initiatiefnemers van BJZB, Paul en Mirella van Wijnbergen. Samen hebben we twee zonen, Samuel en Thomas. Ons gezin wordt aangevuld met Dex en Kai, onze 2 ruwharige Jack Russels. Met heel veel plezier begeleiden en ondersteunen we je kind en jullie als ouders. We nemen graag het gedoe uit handen, zodat je meer rust en tijd voor je gezin.

Mirella

Sinds 1996 ben ik in bezit van mijn SPW diploma. In de tussentijd heb ik ruim 23 jaar werkervaring binnen de kinderopvang, als pedagogisch medewerkster op verticale groepen en op een babygroep en als gastouder.

Zelf kom ik uit een gezin van 5 kinderen, waarvan ik één van een tweeling ben. In 1997 ben ik getrouwd met Paul. Mijn eerste bijbaantje was op kinderen passen, iedere zaterdag. Ik deed dit altijd met veel plezier. Door mijn verminderde schoolprestatie op de MEAO moest ik met dit baantje stoppen. De MEAO is uiteindelijk niks geworden. Op de SPW was ik veel meer op mijn plek.

In 2015 ben ik mijn eerste eigen bedrijf gestart: Mirella’s Kinderopvang. Als gastouder bood ik kinderen van 0 tot 4 jaar opvang aan. Na een paar jaar ontstond bij mij een behoefte om meer voor het kind en zijn ouders te betekenen bij de ondersteuning van het kind binnen het gezin.

Het gedrag van een kind heb ik altijd interessant gevonden. Voor mij is het gedrag een waardevol gegeven en een logisch gevolg. Tijdens mijn zoektocht naar meer kennis over het gedrag kwam kindercoaching in mijn vizier. Ik ben de kindercoach training bij Tori Kindercoach Expertisecentrum gaan volgen en heb Hoi Kindercoaching opgericht.

Vanuit Mirella’s Kinderopvang en Hoi Kindercoaching is het idee van BJZB ontstaan. Er is een veranderende vraag van professionele ondersteuning bij de ontwikkeling van het kind binnen het gezin. Door mijn kennis en ervaring zag ik in dat er veel meer te bieden is door kinderopvang en coaching samen te voegen. Een positieve aanvulling bij de ontwikkeling van het kind en ondersteuning binnen het gezin. Zo ontstond de vernieuwende vorm van kinderopvang: BJZB – kinderopvang & coaching.

Paul

Mijn naam is Paul van Wijnbergen, geboren in 1971 en gelukkig met mijn vrouw en gezin. De meeste tijd van mijn carrière ben ik werkzaam geweest voor bedrijven die ICT als dienst aanbieden aan klanten. De afgelopen 15 jaar heb ik me voornamelijk ingezet om teams binnen bedrijven te ontwikkelen. In de rol van leidinggevende was de uitdaging om de mensen in verschillende teams te ondersteunen bij het uitvoeren van het dagelijks werk en hen uit te dagen bij de toenemende vraag naar flexibiliteit en kwaliteit. Daarbij is mijn doel steeds om verder vooruit te kijken binnen het groter geheel in plaats van het domweg uitvoeren van een opdracht. In al die tijd heb ik steeds weer beleefd welke enorme mogelijkheden een team en de mens hebben als je vanuit jezelf mag handelen om het werk uit te voeren.

Nou klinkt vanuit jezelf handelen simpel, en dat is het niet. Steeds heb ik gemerkt dat je minder vrijheid ervaart als het vanuit jezelf handelen om welke reden dan ook wordt beperkt.

Als ik mezelf moet kenmerken dan sta ik voor kwaliteit, betrokkenheid, samenwerken en zal nooit stoppen met vooruit kijken om te zien of het anders of beter kan. Daadkrachtig is ook een sterke eigenschap die goed bruikbaar is in combinatie met mijn directe manier van communiceren. Geen gedoe en lekker duidelijk zodat iedereen weet wat de bedoeling en verwachting is.

Samen met Mirella ben ik het nieuwe avontuur gestart met ons bedrijf BJZB. Daar ben ik voornamelijk binnen het bedrijf aan de slag met de ondersteunende werkzaamheden voor de BJZB services die we aanbieden.