Wie is Mirella?

Mirella

Hoi, leuk dat je meer wilt weten. Mijn naam is Mirella en ben getrouwd met Paul. Samen zijn we de initiatiefnemers van BJZB. We hebben twee zonen, Samuel en Thomas. Kai en Dex zijn onze ruwharige Jack Russels.

Mijn eerste bijbaantje was oppassen bij een gezin. Dit deed ik altijd met veel plezier. Door mijn verminderde schoolprestatie op de MEAO ben ik hiermee gestopt. De MEAO is uiteindelijk niks geworden. Op de SPW-opleiding (Sociaal Pedagogisch Werk) was ik veel meer op mijn plek.

In1996 heb ik mijn diploma behaald en ben ik gaan werken binnen de kinderopvang, eerst als pedagogisch medewerkster op verticale en horizontale groepen en nu als coach in mijn eigen kleinschalige kinderopvang.

Ieder stap in de ontwikkeling is een ervaring en een beleving om te groeien in wie we zijn.

— Mirella

Het gedrag van kinderen heb ik altijd interessant gevonden. Voor mij is gedrag een waardevol gegeven, en een logisch gevolg. Tijdens mijn zoektocht naar meer kennis over het gedrag, kwam coaching op mijn pad.

Deze kennis zag ik als een positieve aanvulling om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en om ouders te ondersteunen in hun ouderschap. Vanuit deze gedachten is het idee van de BJZB ontstaan. Geen gedoe geeft meer rust binnen het gezin.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking, neem dan contact met me op.