Wie is Mirella?

Mirella

Hoi, leuk dat je meer wilt weten. Mijn naam is Mirella en ben getrouwd met Paul. Samen zijn we de initiatiefnemers van BJZB. We hebben twee zonen, Samuel en Thomas. Kai en Dex zijn onze ruwharige Jack Russels.

Mijn eerste zaterdagbaantje was gedurende de dag op twee kinderen passen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Helaas door mijn verminderde schoolprestatie op de MEAO ben ik hiermee gestopt. De MEAO is uiteindelijk niks geworden. Op de SPW (sociaal pedagogisch werk) was ik veel meer op mijn plek.

Inmiddels ben ik sinds 1996 werkzaam binnen de kinderopvang, eerst als pedagogisch medewerkster op een verticale en horizontale groepen en nu als gastouder.

Het gedrag van kinderen heb ik altijd interessant gevonden. Voor mij is gedrag een waardevol gegeven, en een logisch gevolg. Tijdens mijn zoektocht naar meer kennis over het gedrag, kwam kindercoaching op mijn pad.

Deze kennis zag ik als een positieve aanvulling om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en om ouders te ondersteunen in hun ouderschap.

Vanuit deze gedachten is het idee van de BJZB ontstaan. Geen gedoe geeft meer rust binnen het gezin.