Op zoek naar kinderopvang in Zeist?

Zijn jullie die bewuste ouders die meer dan alleen kinderopvang voor hun kind zoeken? Dan zijn jullie bij BJZB op het juiste adres. Het is de plek waar jullie kind met plezier komt spelen en waar jullie als gezin terecht kunnen voor goede begeleiding en zorg.

BJZB

BJZB is een huiselijk, kleinschalig kinderopvang voor kinderen van nul tot vier jaar. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de dagen dat je kind naar de BJZB kan komen. Een speeldag begint vanaf 7.30 uur tot 18.00 uur. De groep bestaat uit niet meer dan vijf kinderen per dag. Hierbij wordt naar de samenstelling van de groep kinderen gekeken. Zo krijgt jullie kind de aandacht die hij nodig heeft.

Geen grote groepen, wel genoeg andere kinderen om plezier mee te hebben. We creëren een huiselijke, vertrouwde omgeving, waarbij ‘Bij Je Zelf Blijven’ (BJZB) vanzelfsprekend is. Vanuit die gedachten begeleid ik jullie kind. Al spelend zal hij onderzoeken en ontdekken wie hij is en wat hij al kan en nog verder kan ontwikkelen. Jullie kind zal dit ervaren als ‘gewoon’ spelen. En dat is het ook.

Het kind in zijn geheel zien

Door jullie kind in zijn geheel te zien, kijk ik niet alleen naar zijn ontwikkeling. Ik neem verder dan dat waar. Wat laat hij zien met zijn gedrag? Wat zijn de onderliggende behoeftes van hem op dat moment? Waarbij heeft hij begeleiding nodig? Gezien worden in wie hij is, zorgt voor erkenning.

Dit creëert een gewenste omgang met elkaar. En door deze begripvolle omgang krijgt jullie kind meer ruimte om bij zichzelf te kunnen blijven. Er ontstaat meer zelfvertrouwen om verder te ontwikkelen, om op te groeien in wie hij is.

Bij BJZB heeft jullie kind plezier

Voor jullie kind is BJZB de plek waar hij plezier heeft als jullie niet thuis zijn. En voor jullie is het de plek waar jullie ondersteuning krijgen als jullie binnen het gezin of in het ouderschap tegen dingen aanlopen.

Gewoon door er met elkaar over te praten en te kijken wat op dat moment nodig is. Het coachen zie ik als een positieve aanvulling bij de ontwikkeling van jullie kind en jullie ouderschap.

Geen gedoe geeft rust in het gezin

Alles binnen het gezin in goede banen leiden valt niet altijd mee. Er komt van alles op jullie af wat te maken heeft met het gezin, de huishouding, de kinderopvang en de opvoeding van jullie kinderen.

Bij BJZB geen gedoe, want we nemen graag een aantal zorgen uit handen met praktische services. We zijn ervan overtuigd dat als er geen gedoe is, iedereen binnen het gezin meer rust heeft.

Praktische services

Alle verzorgingsproducten, luiers, flessenvoeding, tussendoortjes, lunch en warme maaltijd zijn in het dagtarief inbegrepen. De kinderen eten gezamenlijk een gezonde, warme maaltijd. Op die manier is er bij thuiskomst geen gedoe met op tijd koken, en meer tijd voor elkaar.

En als brengen of ophalen een keer een probleem is, vanwege ziekte, dan is dat in overleg zo geregeld met onze vervoersservice. Op deze manier ervaren jullie meer rust binnen het gezin.

Is BJZB wat jullie zoeken? Willen jullie een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking maken? Neem dan contact op met Mirella.