BJZB – Kinderopvang & Coaching

BJZB is momenteel gevestigd in Zeist en is meer dan kinderopvang alleen. De positieve aanvulling van coaching en de praktische services zorgen voor ondersteuning aan gezinnen.

De plek waar je kind en jullie als gezin terecht kunnen voor goede begeleiding en zorg.
BJZB Kinderopvang Coaching een huiselijke vertrouwde plek

We creëren een huiselijke, vertrouwde omgeving waarbij ‘Bij Je Zelf Blijven’ vanzelfsprekend is. Vanuit die gedachten kan jullie kind gaan onderzoeken in ‘Wie ben ik? en Wat kan ik?’.

Het kind in zijn geheel zien

Welke kwaliteiten heeft jullie kind? Waar ligt zijn krachten? Wat is de onderliggende behoefte van hem op dat moment? Waarbij heeft hij begeleiding nodig? Door jullie kind in zijn geheel te zien, kijken we niet alleen naar zijn ontwikkeling. We nemen verder dan dat waar.

Gezien worden in wie hij is, zorgt voor erkenning. Het creëert een gewenste omgang met elkaar. En door deze begripvolle omgang krijgt jullie kind meer ruimte om bij zichzelf te kunnen blijven. Er ontstaat meer zelfvertrouwen om verder op te groeien en te ontwikkelen naar wie hij is.

Bij BJZB heeft je kind plezier

Voor jullie kind is BJZB de plek waar hij plezier heeft. En voor jullie als ouder is het de plek waar jullie ondersteuning krijgen in het ouderschap en geen gedoe ervaren door de aangeboden services.

BJZB staat voor Bij Je Zelf Blijven en dat lukt het best als er geen gedoe is!

Ben je op zoek naar meer dan alleen dagopvang voor je kind? En BJZB is wat je zoekt? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.